KlokWonen BIM voor nieuwbouw, Leerdam

  • BIM voor nieuwbouw clash detection KlokWonen
  • BIM voor nieuwbouw clash detection KlokWonen proces
  • BIM voor nieuwbouw clash detection KlokWonen 3D visualisatie
Categorie
3D-visualisatie bouw, BIM-model nieuwbouw, BIM-modellen, Clash detection
Over dit project

De BIMmodellen zijn door BIMmodelleur gemodelleerd conform de eisen van KlokBouw. Representatieve verkooptekeningen zijn ook door ons gemaakt. Last-minute wijzigingen in het tekenwerk waren dankzij BIM zeer consequent door te voeren. Dit project betreft het BaseHome concept van KlokWonen: een gestandaardiseerde bouwwijze waarbij ook alle leveranciers/co-makers hun input leveren aan het BIM-model.

KlokWonen over BaseHome:

BaseHome staat voor bouwen met vooraf doorgerekende modellen, maximale efficiency tijdens ontwikkeling en bouw en grote flexibiliteit in uitvoering en architectuur. Ontzorgen van de opdrachtgever staat hierbij centraal. Met BaseHome kan moeiteloos ieder stedenbouwkundig plan ingevuld worden met rijwoningen, tweekappers, vrijstaande en levensloopbestendige woningen. Naar wens met platte of hellende kappen in verschillende richtingen, een uitbouw, garage, carport of tuinhuis.

BaseHomes hebben een uitgekiend technisch ontwerp dat al volledig is doorgerekend. Maatvoering, details en installaties: het bouwproces van BaseHome kent geen verrassingen. Daarom zijn er nauwelijks tot geen opleverpunten. Het hele proces is vastgelegd in een stappenplan.