BIM-modellen

Meerwaarde BIM-modellen

Met BIM-modellen weet u voordat de bouw begint al zeker dat niemand elkaar in de weg gaat zitten. Iedere onderaannemer en leverancier voegt zijn werktekeningen aan het 3D-model toe. Onze focus bij ligt op het bouwkundige deel, waarbij we modelleren volgens de afspraken in het met u vastgestelde een BIM protocol. U weet zo wat iedereen van plan is. U kunt door middel van een clash detection controleren of de verschillende ontwerpen botsen. Ontwerpen kunnen zo op tijd worden aangepast – zonder hoge kosten of uitloop op de planning.

BIM wordt succesvoller naarmate het vertrouwen in elkaar stijgt – en wij willen als professional de hoogste voldoening uit ons werk halen.


BIMmodelleur producten

Samenwerken met BIMmodelleur

Ons vak is het maken van BIM-modellen. Wij zijn géén BIM-manager, aannemer of breed georiënteerd ingenieursbureau. Wij zijn en blijven BIM-specialist en vertrouwen de vakbekwaamheid en expertise van onze partners. Iedereen is zo verzekerd van de beste kwaliteit.

Bekijk onze praktijkvoorbeelden en zie hoe we met onze partners  BIM’men succesvol toegepast hebben.

Praktijkvoorbeelden BIM-modellen

BIM-modellen Bauhaus

3D-visualisatie bouw, BIM-management, BIM-modellen, Clash detection, Scan to BIM
Bisoton BIM clash detection nieuwbouw opengewerkt

BIM-model – Bisoton

3D-visualisatie bouw, BIM-management, BIM-model nieuwbouw, BIM-modellen, BIM-modellen voor toeleveranciers, Clash detection