3D visualisatie BIM

3D-visualisatie is de meeste herkenbare kant van BIM. We hebben soms de neiging om te zeggen dat BIM geen 3D-visualisatie is, omdat al snel gedacht wordt dat BIM alleen draait om het mooie plaatje. 3D-visualisaties en -animaties ondersteunen echter wel de beeldvorming van het te ontwikkelen gebouw. Ook niet-bouwkundigen – zoals uw opdrachtgevers en eindgebruikers – kunnen hiermee beter het juiste ontwerp kiezen. Dit zorgt voor heldere communicatie en realistische verwachtingen.

3D visualisaties met BIM

Wij koppelen de BIM-modellen aan een visualisatieprogramma, waardoor we op efficiënte wijze 3D visualisaties en 3D animaties kunnen maken. Deze 3D visualisatie en 3D animaties bieden ondersteuning bij de beeldvorming over het te ontwikkelen gebouw en helpen bij het maken van het juiste en perfecte ontwerp.

Een 3D visualisatie is een perfecte ondersteuning bij de beeldvorming van uw project. Met een 3D visualisatie kunt u communiceren met uitvoerder én eindgebruiker

Werken met BIM

Wij helpen opdrachtgevers graag bij het opstellen van een compleet programma van eisen voor een BIM-project. Bij BIMmodelleur maken wij het werken met BIM graag tastbaar voor u, zodat u in de toekomst ook profiteert van deze werkwijze.

Ook voor algemene presentaties over BIM bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact op met de adviseurs van BIMmodelleur en ervaar zelf wat BIM voor uw bedrijf kan betekenen.

Starten met BIM

Wilt u graag werken met BIM, maar heeft u nog geen concreet beeld van de mogelijkheden? Wij adviseren u graag nader over de BIM methodiek, maar ook over het optimaal werken met Autodesk Revit; één van onze specialisaties. Daarnaast begeleidt en ondersteunt BIMmodelleur u bij BIM-processen in een concreet project.

Vul onze intake in als u zo snel mogelijk aan de slag wilt met BIM.

Starten met BIM