BIM-model nieuwbouw

Bij BIMmodelleur zijn wij gespecialiseerd in het maken van BIM-modellen voor projecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Wij modelleren in Autodesk REVIT. Onze focus ligt op het bouwkundige deel, waarbij we modelleren conform de afspraken in het met u vastgestelde BIM-protocol.

3D visualisaties

Wij kunnen van het BIM-model een 3D visualisatie of 3D animatie maken door deze te koppelen met een visualisatieprogramma. De 3D visualisaties en -animaties ondersteunen de beeldvorming van het te ontwikkelen gebouw. Niet-bouwkundigen kunnen hiermee beter het juiste ontwerp kiezen.

Met een virtuele bouwfilm wordt een project tastbaar voor alle betrokkenen: van uitvoerder tot eindgebruiker

4D bouwplanning

Een 4D bouwplanning is een ‘virtuele bouwfilm’ op basis van een combinatie tussen het driedimensionale BIM-model en de bouwplanning. BIMmodelleur beschikt over het softwarepakket Navisworks Simulate, waarmee de bouwplanning wordt gekoppeld aan het BIM-model. De volgorde van uitvoering wordt weergegeven in een animatie: betrokken partijen in de bouw krijgen hierdoor een helder beeld van het proces en de werkvolgorde. Tevens wordt een 4D bouwplanning vaak ingezet om eindgebruikers en omwonenden op de bouw voor te bereiden.

Werken met BIM

Wij helpen opdrachtgevers graag bij het opstellen van een compleet programma van eisen voor een BIM-project. Bij BIMmodelleur maken wij het werken met BIM graag tastbaar voor u, zodat u in de toekomst ook profiteert van deze werkwijze.

Ook voor algemene presentaties over BIM bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact op met de adviseurs van BIMmodelleur en ervaar zelf wat BIM voor uw bedrijf kan betekenen.

BIM-model aanvragen

BIM-model nodig? Neem direct contact met ons, ook wanneer u nog geen concreet beeld heeft van de mogelijkheden. Wij adviseren u graag nader over de BIM methodiek, maar ook over het optimaal werken met Autodesk Revit; één van onze specialisaties.

BIM-model aanvragen

BIM-model aanvragen

Bezig met versturen