BIM-trainingen


U heeft misschien al veel gehoord over BIM en merkt vast dat steeds meer bedrijven werken met deze werkmethodiek. Wilt u BIM ook implementeren in uw organisatie en wilt u daarvoor uw kennis over BIM vergroten? Dan kunt u bij BIM-modelleur ook terecht voor opleidingen en trainingen.Begeleiding bij de BIM-implementatie

Wij begeleiden u graag van a tot z met het implementeren van de werkmethodiek BIM in uw organisatie. Bent u benieuwd naar onze no-nonsense aanpak en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!


Vragen waar BIM-modelleur het antwoord op kan geven

 

  • Wat is BIM nu precies en waarom is het zo belangrijk voor mijn organisatie?
  • Hoe kan ik de overstap naar BIM efficiënt en effectief maken?
  • Wat zijn de voordelen van BIM?
  • Wat is de rol van een BIM-manager?
  • Hoe kan mijn organisatie het beste gebruik maken van clash detectie?
  • Waar moet ik zoal rekening mee houden?
  • Welke software is het meest geschikt voor onze organisatie?
  • Hoe creëer ik draagvlak binnen mijn organisatie voor het implementeren van BIM?


Werken met BIM

Wij helpen opdrachtgevers graag bij het opstellen van een compleet programma van eisen voor een BIM-project. Bij BIMmodelleur maken wij het werken met BIM graag tastbaar voor u, zodat u in de toekomst ook profiteert van deze werkwijze.

Ook voor algemene presentaties over BIM bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact op met de adviseurs van BIMmodelleur en ervaar zelf wat BIM voor uw bedrijf kan betekenen.


Starten met BIM

Wilt u graag werken met BIM, maar ontbreekt het aan de juiste kennis in uw organisatie? Onze trainingen en cursussen leren u alles over Starten met BIM, dus ook over het optimaal werken met Autodesk Revit; één van onze specialisaties. Daarnaast begeleidt en ondersteunt BIMmodelleur u bij BIM-processen in een concreet project.

Vul het onderstaande formulier in als u zo snel mogelijk aan de slag wilt met BIM.

BIM-trainingen en cursussen

BIM-trainingen en cursussen

Bezig met versturen