Over BIMmodelleur


Onze werkwijze

Innovatief betekent voor ons dat nieuwe techniek wérkt. Het moet werk sneller, beter, gemakkelijker of goedkoper maken – en het liefst meerdere van deze aspecten.

Ons doel is mensen op de bouwplaats beter samen te laten werken, met minder fouten. Het volwassen worden van BIM-technologie hebben we aangegrepen om ons bedrijf te specialiseren in virtueel bouwen met BIM. Met BIM-modellen willen we zorgen dat iedereen over hetzelfde praat, zonder ruis op de lijn.Wij van BIMmodelleur zijn gek op innovatieve techniek en houden er van om mensen vooruit helpen. We worden helemaal enthousiast als we mensen vooruit kunnen helpen met innovatieve techniek.Ons team

Wij zijn een team van bouwkundige tekenaars, gespecialiseerd in virtueel bouwen met BIM-modellen. Wij beheersen elk aspect rondom het maken van een BIM-model; van het vertalen van een schetsontwerp tot het modeleren op basis van een laserscan met scan-to-BIM. Wij maken 3D visualisaties en doen clash detections om te controleren of het BIM-model klopt.
Wat wij doen

Wij helpen u graag met onze brede kennis en ervaring rondom BIM. Maak kennis met onze producten of bekijk voorbeelden van succesvol samenwerken met BIMmodelleurs. Vul onze BIM-intake in als u direct aan de slag wil.