BIM Modellen - BIMmodelleur.nl - Alles over BIM
1324
page-template-default,page,page-id-1324,page-child,parent-pageid-177,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

BIM Modellen

Ontwikkeling BIM Modellen

 

Wij maken volledige BIM modellen voor bedrijven en particulieren. Door bouwinformatie op te slaan in onze modellen en tekeningen verbeteren we de communicatie met belanghebbenden binnen uw project.

Met BIM-modellen weet u voordat de bouw begint al zeker dat niemand elkaar in de weg gaat zitten. Iedere onderaannemer en leverancier voegt zijn werktekeningen aan het 3D-model toe. Onze focus bij ligt op het bouwkundige deel, waarbij we modelleren volgens de afspraken in het met u vastgestelde een BIM protocol. U weet zo wat iedereen van plan is. U kunt door middel van een clash detection controleren of de verschillende ontwerpen botsen. Ontwerpen kunnen zo op tijd worden aangepast – zonder hoge kosten of uitloop op de planning.

BIM wordt succesvoller naarmate het vertrouwen in elkaar stijgt – en wij willen als professional de hoogste voldoening uit ons werk halen.

 

Samenwerken met BIMMODELLEUR

 

Ons vak is het maken van BIM-modellen. Wij zijn géén BIM-manager, aannemer of breed georiënteerd ingenieursbureau. Wij zijn en blijven BIM-specialisten en vertrouwen de vakbekwaamheid en expertise van onze partners. Iedereen is zo verzekerd van de beste kwaliteit. Bekijk onze praktijkvoorbeelden en zie hoe we met onze partners BIM’en succesvol toegepast hebben.

Building Information Modelling in Revit

BIM in Revit door Lars van de Pol

092- Jorik Algra Fotografie_

Jos Hulleman

BIM Modelleur