BIM voor Leveranciers - BIMmodelleur.nl - Alles over BIM
1011
page-template-default,page,page-id-1011,page-child,parent-pageid-177,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

BIM voor Leveranciers

BIM VOOR LEVERANCIERS

 

Fabrikanten en toeleveranciers in de bouw dienen steeds vaker hun producten aan te bieden in 3D. Het heeft de voorkeur om deze producten driedimensionaal te modelleren in Autodesk Revit, de meest gebruikte software voor 3D modelleren in de bouwsector.

BIM OBJECTBIBLIOTHEKEN

 

Bij BIMmodelleur ontwikkelen wij intelligente objectbibliotheken voor fabrikanten en toeleveranciers. Het grootste voordeel hiervan is dat producten met naam in een 3D gebouwmodel worden opgenomen. Dit vergroot de kans op daadwerkelijke verwerking van het product in de uitvoering. Bovendien kan aanvullende informatie uitgelezen en gekoppeld worden aan de productie.

“Door uw producten als 3D model aan te bieden, vergroot u de kans op daadwerkelijke verwerking in de uitvoering”

Wij helpen opdrachtgevers bij het opstellen van een programma van eisen voor een BIM-project. Daarom geven wij ook advies over hoe u uw BIM-bibliotheek toekomstbestendig kunt opbouwen, zodat u hier ook van profiteert bij volgende projecten.

STARTEN MET BIM

 

Wilt u graag werken met BIM, maar heeft u nog geen concreet beeld van de mogelijkheden? Wij adviseren u graag nader over de BIM methodiek, maar ook over het optimaal werken met Autodesk Revit; één van onze specialisaties. Daarnaast begeleidt en ondersteunt BIMmodelleur u bij BIM-processen in een concreet project.

Revit Family

Hierboven ziet u een voorbeeld van een revit family voor gevelpanelen.

131- Jorik Algra Fotografie_

Mark Versteeg

BIM Modelleur