Over BIMmodelleur - BIMmodelleur.nl - Alles over BIM
136
page-template-default,page,page-id-136,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Over BIMmodelleur

Wij willen een beter bouwproces voor iedereen

Over de jaren heen hebben we ontdekt hoe het BIM proces het beste tot zijn recht komt. Dit willen we graag delen

Lees meer

Visie maakt het team

Onze gedeelde visie zorgt ervoor dat we er samen voor gaan. BIM als bouwproces zorgt niet alleen voor kwaliteit, het brengt ons dichterbij elkaar als bouwsector.

Onze Visie

We delen kennis

We delen onze kennis en bevindingen om de bouwsector vooruit te helpen.

 

BIM Encyclopedie

Het Tekenbureau

BIMmodelleur.nl is een bouwkundig teken- en adviesbureau waar de nadruk ligt op het BIM bouwproces. Bemiddelen en ondersteunen bij bouwprojecten, om samen op de meest efficiënte manier prachtige constructies te bouwen, is onze specialiteit.

Ontstaan

BIMmodelleur.nl is het dochterbedrijf van Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Van Middendorp. In 2011 stapten we over naar de voorloper van Revit. Al snel werd duidelijk dat dit de nieuwe manier van bouwkundig tekenen zou worden. Enkele enthousiastelingen starten daarom BIMmodelleur.nl om zo volledig betrokken te zijn bij BIM als nieuwe teken standaard.

De BIM Encyclopedie

De BIM encyclopedie is ons naslagwerk voor het bouwproces. Ons doel is om deze zo compleet mogelijk te maken en dit te blijven delen met de bouwwereld. Op deze manier hopen we een extra steen bij te dragen en ieder in de bouwwereld te helpen.

 

We zijn altijd op zoek naar aanvullingen van buitenaf om de encyclopedie aan te vullen.

De mensen achter BIMmodelleur.nl

avmiddendorp

Andries van Middendorp

Directeur
mversteeg

Mark Versteeg

BIM modelleur
lvdpol

Lars van den Pol

BIM Modelleur

VACATURE(S)

 

Hieronder vind je een overzicht van vacatures die wij op dit moment open hebben staan. Staat er niks open maar wil je toch graag aan de slag bij BIMmodelleur.nl ,  stuur dan toch je C.V. en Motivatiebrief naar

Vacature: BIM Modelleur

 

Wat ga je doen? 

Als BIM modelleur ben je vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de realisatie bij de projecten betrokken. Ben je accuraat en geeft het je voldoening om alles tot in de puntjes uit te zoeken? Dan ben je misschien wel onze nieuwe collega! Je gaat werken in Revit en bouwt alle modellen op in 3D. Je verzorgt EPC berekeningen, daglicht-/ventilatieberekeningen, details en alle overige facetten voor de omgevingsvergunning. Je zult actief zijn in zowel woning- als utiliteitsbouw.

 

Wie ben jij?

  • Je bent 40 uur per week beschikbaar
  • In het bezit van een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde
  • Goede kennis en geruimte tijd ervaring met Revit is een pluspunt.
  • Enthousiast en creatief in het bedenken van oplossingen
  • Kennis van bouwbesluit
  • Nauwkeurig met gevoel voor detaillering

 

Stuur je CV en Motivatiebrief naar