Project: High Park - BIMmodelleur.nl - Alles over BIM
Project high park te Arnhem. Ombouw voormalig hoofdkantoor van de Postbank en de ING. Ontdek wat bimmodelleur bijdraagt aan de herontwikkeling van het oude Kruisgebouw.
highpark, high park, bimmodelleur, herontwikkeling, kruisgebouw, bouw
1577
page-template-default,page,page-id-1577,page-child,parent-pageid-1724,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

High Park

 

Met de renovatie van het Kruisgebouw, aan de Velperweg te Arnhem, tot appartementencomplex met 281 woningen heeft dit pand een nieuwe naam verworven: High Park

Bijna alle woningen hebben een hoogte van 3,70 meter waarmee ze aanvoelen als zeer ruime lofts. De woonoppervlaktes variëren van 60m² tot 218m². Het gebouw is verdeeld in verschillende woonsegmenten.

 

Het Kruisgebouw was voorheen het hoofdkantoor van de Postbank. Het is van origine ontworpen door Broek en Bakema en was qua ontwerp ver zijn tijd vooruit. Later werd het pand het hoofdgebouw van de ING. In latere jaren werd de kelder nog gebruikt als opslag voor verschillende datacenters. Klokgroep  is op het moment van schrijven de bouw aan het afronden zodat de hoge appartementen kunnen worden opgeleverd.

De woonsegmenten voor de 78 koopwoningen zijn als volgt:

 

High Park City Appartement

City Appartement segment telt 33 woningen met oppervlaktes tussen de 60m² tot 70m².

 

High Park Suite

Suite segment bestaat uit 27 woningen  met woonoppervlaktes tussen de 77m² en 163m² met de meeste woningen op de mediaan van dit segment.

 

High Park Penthouse

High park Penthouse telt 16 penthouses met oppervlaktes tussen de 76m² en 172m².

 

High Park Penthouse Grand

1 penthouse met een woonoppervlakte van 203m²

 

High Park Penthouse Executive

1 penthouse met een woonoppervlakte van 218m²

 

Het ontwerp van High Park komt van Powerhouse Company Architecture. Aannemer Klokgroep neemt de uitvoering op zich. Wij als BIMmodelleur ondersteunen Klokgroep B.V. bij het modelleren van High Park.

Onze BIMmodelleurs op bezichtiging

Het totaal oppervlakte van High Park is 55.000 m2

Wist je dat High Park in totaal 12 woonlagen telt?

Met dank aan Maurice Nijenhuis van Klokgroep.